Broekhof versterkt positie in kwekerssegment

Montag, 3. Dezember 2018
Het Broekhof verkoopteam wordt uitgebreid met vijf zeer ervaren medewerkers. Per 1 december 2018 zijn de volgende mensen in dienst bij Broekhof: Carin Spaans, Rob Damen, Lex van Dijk, Johan Ottevanger en Erik van Winden.

Met deze zeer enthousiaste en ervaren verkopers wil Broekhof zich meer gaan richten op het kwekerssegment. De focus zal hierbij liggen op de verkoop van potten, transporttrays en bloemen- en plantenhoezen. Maar ook op het overige ruime assortiment van Broekhof met maar liefst 4.000 voorraadartikelen. Daarnaast kunnen de kwekers profiteren van de jarenlange kennis van Broekhof in het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingen.

Arjan Broekhof: ‘’Wij zijn enorm blij met deze uitbreiding van het verkoopteam en heten Carin, Rob, Lex, Johan en Erik van harte welkom binnen ons bedrijf. We hebben het volste vertrouwen in deze nieuwe medewerkers en verwachten met hun inzet het kwekerssegment nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn met onze persoonlijke service en missie: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt’.’’

Broekhof adding value
Al sinds 1974 is Broekhof uit Noordwijkerhout een toonaangevende leverancier van verpakkingen en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. Tevens is Broekhof al jaren dealer van Pöppelmann TEKU en Modiform (voor potten en trays). Broekhof heeft ook partnerschappen met andere leveranciers, welke door de komst van deze nieuwe medewerkers verder worden uitgebreid. Door samen te werken met de verschillende partners kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardige kwaliteit snel leveren.

Image titleDe nieuwe medewerkers: (v.l.n.r.) Johan Ottevanger, Rob Damen, Erik van Winden, Lex van Dijk en Carin Spaans.

Loading
Loading