Broekhof Tourspel 2020 (inschrijving gesloten!)


Doe mee met het Broekhof Tourspel en maak kans op mooie prijzen!

Image title
Traditiegetrouw vindt ook dit jaar het Broekhof Tourspel plaats, waarbij u uw ‘eigen’ team van 20 renners samenstelt die deelnemen aan de Tour de France 2020. Met uw samenstelling geeft u een prognose van de einduitslag, waarbij de winnaar het grootste aandeel prijzengeld wint. 

Hoe werkt het?

  • Stel uw ‘eigen’ team samen van 20 renners.  
  • Uw renners verdienen elke dag punten voor u wanneer zij tot de top 10 van de etappe behoren. 
  • Verdien extra punten wanneer uw renners een klassementstrui dragen (gele, groene of bolletjestrui). 
  • Verdien aan het eind van de Tour extra punten wanneer uw renners bij de eerste tien van het eindklassement voorkomen. 
  • Win zoveel mogelijk punten en dus het grootste aandeel van het prijzengeld! De totale inleg van het Tourspel wordt verdeeld over 15 winnaars. 
Meer informatie over de puntentelling en de verdeling van het prijzengeld vindt u terug in het Spelreglement, klik hier voor het Spelreglement


Maak kans op een Fitbit Inspire HR smartwatch! 

Image titleNaast prijzengeld maakt u dit jaar ook kans op de Fitbit Inspire HR smartwatch. Met de Fitbit Inspire HR smartwatch ben je altijd op de hoogte van je dagelijkse beweging. De activity tracker meet onder andere je hartslag, stappen en calorieverbranding. De Fitbit Inspire HR is waterdicht tot een diepte van 50 meter. De deelnemer met de meest originele teamnaam gaat er met dit horloge vandoor! 


Aanmelden

Aanmelden voor het Broekhof Tourspel kan persoonlijk of als bedrijf. Ga naar de inschrijfpagina, verzin een originele ploegnaam en stel uw team van renners samen. Uw inschrijving moet uiterlijk om 11.00 uur op 29 augustus 2020 ingediend zijn.
De inzet is 7 euro per ploeg en dient uiterlijk 29 augustus 2020 overgemaakt te zijn op rekeningnummer NL64RABO0346954711 t.n.v. A. Broekhof o.v.v. uw naam en teamnaam.

Om de keuze van de 20 renners te vergemakkelijken zijn de namen van veel deelnemende renners op de inschrijfpagina ingevoerd en kunt u vervolgens daaruit kiezen. Bekijk hier de lijst. Indien een gewenste renner niet voorkomt in de bijgesloten lijst dient u deze in te vullen in de “vrije keuze” aan de rechterkant van het inschrijfformulier. Let wel op dat er in totaal exclusief reserverenners maar 20 renners ingevuld kunnen worden.

Veel wielergenot gewenst en dat de beste wielerkenner moge winnen!!

Update d.d. 21 september 2020: 

Team 'Kajax' is geëindigd op de eerste plaats! Van Harte Gefeliciteerd! Met de 15 prijswinnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

De winnaar van de Fitbit Inspire HR smartwatch is ook bekend! De jury heeft besloten dat het team met de meest originele ploegnaam is: 'Wie is daar? Ik Bennet'. Van Harte Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Bekijk hier de eindstand


Loading
Loading