Nouvelles

 • E-mailadres Global Pack in een nieuw jasje / Global Pack's e-mail address has been changed 04/09/2022

  Het e-mailadres van alle Global Pack medewerkers is veranderd naar een Paardekooper e-mailadres. Aan onze dienstverlening wijzigt niets. U kunt gewoon zaken met ons regelen zoals u dat gewend bent. Als u een mail stuurt naar het oude Global Pack e-mailadres, dan ontvangen wij die voorlopig nog op het nieuwe e-mailadres. U ontvangt ons antwoord vanaf het nieuwe e-mailadres.

 • E-mailadres Broekhof in een nieuw jasje / Broekhof's e-mail address has been changed 04/09/2022

  Het e-mailadres van alle Broekhof medewerkers is veranderd naar een Paardekooper e-mailadres. Aan onze dienstverlening wijzigt niets. U kunt gewoon zaken met ons regelen zoals u dat gewend bent. Als u een mail stuurt naar het oude Broekhof e-mailadres, dan ontvangen wij die voorlopig nog op het nieuwe e-mailadres. U ontvangt ons antwoord vanaf het nieuwe e-mailadres.

 • Broekhof takes over packaging activities of Van Iperen 07/07/2022

  Van Iperen BV located in Westmaas is selling its packaging activities as per 1 September 2022 to Broekhof Verpakkingen BV, part of Royal Dutch Paardekooper Group.

 • Broekhof neemt verpakkingsactiviteiten van Van Iperen over 07/07/2022

  Van Iperen BV uit Westmaas verkoopt per 1 september 2022 haar verpakkingsactiviteiten aan Broekhof Verpakkingen BV, onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group.

 • Nieuw pand voor Koninklijke Paardekooper Group biedt ruimte aan verdere groei 09/06/2022

  Koninklijke Paardekooper Group heeft onlangs een handtekening gezet onder een langlopend huurcontract voor een groot distributiecentrum in Aalsmeer. In dit pand zal verpakkingsleverancier Broekhof zich gaan vestigen, dat sinds 2018 onderdeel uitmaakt van het familiebedrijf. Dit nieuwe pand faciliteert een efficiëntere manier van werken voor Koninklijke Paardekooper Group en biedt ruimte aan verdere groei.

 • Langzame website / Slow webshop 01/06/2022
  Helaas is de snelheid van onze webshop momenteel erg onder de maat, alsook geeft de website  soms ‘error’ meldingen, onze excuses hiervoor. Wij zijn op de hoogte van dit probleem en werken aan een oplossing.
  Wij vinden het erg vervelend als u problemen ondervindt bij het bestellen van artikelen in onze webshop. Van harte hopen wij dat onze webshop spoedig weer goed werkt zodat we u weer goed van dienst kunnen zijn met online orders.

  Team Broekhof
 • Broekhof wint HortiContact Innovatie Award 2022 11/05/2022

  Ketensamenwerking gaf doorslag voor vakjury

  GORINCHEM – Op de eerste beursdag van de glastuinbouwbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem werd Broekhof bekroond met de HortiContact Innovatie Award 2022 met haar innovatieve product Recy®100 folie. Er waren in totaal 19 innovaties door exposanten aangemeld bij de organisatie. Uit deze inzendingen waren onlangs drie innovaties genomineerd. Naast Broekhof ging het om innovaties van Signify en PATS-drones.

 • Broekhof wins 2022 HortiContact Innovation Award 11/05/2022

  Supply chain collaboration the deciding factor for expert jury

  GORINCHEM – Broekhof was awarded the 2022 HortiContact Innovation Award for its innovative Recy®100 film product on the first day of the HortiContact greenhouse horticulture fair in Evenementenhal Gorinchem. Exhibitors registered a total of 19 innovations with the organisation. Three innovations were recently nominated from these entries. In addition to Broekhof, it concerned innovations by Signify and PATS drones.
 • Recy®-100 folie van Broekhof genomineerd voor Innovatie Award 2022 12/04/2022
  Op dinsdag 12 april is bekend gemaakt dat de Recy-100 folie van Broekhof is genomineerd voor de HortiContact Innovatie Award 2022. De Innovatie Award is een initiatief van HortiContact vanwege de vele innovatieve bedrijven in de sierteeltsector, die mooie en succesvolle innovaties weten te realiseren. HortiContact biedt graag een podium aan de bedrijven met indrukwekkende innovaties.
 • Koninklijke Paardekooper Group neemt Van Dillewijn Group over 08/07/2021
  Koninklijke Paardekooper Group, eigenaar van Paardekooper en Broekhof, versterkt haar positie in de sierteeltsector. Het familiebedrijf in verpakkingen neemt Van Dillewijn Group over, onder andere eigenaar van Dillewijn Zwapak. De overname ligt ter goedkeuring bij de toezichthouder.
 • Voorraad update / Stock update 18/06/2021
  Neem voor actuele voorraad contact op met Broekhof.
 • Broekhof breidt logo uit met ‘Part of Koninklijke Paardekooper Group’ 01/06/2021
  Broekhof voegt op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toe in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt. Dit doen we al bijna 50 jaar. Sinds 2018 zijn we onderdeel geworden van de Koninklijke Paardekooper Group en daar zijn we trots op. Om die reden laten we dit vanaf nu zien met nieuwe ‘subtitel’ met ‘Part of Koninklijke Paardekooper Group’.
 • Belangrijke informatie over de nieuwe regels voor het gebruik van plastic wegwerpproducten 27/04/2021
  Vanaf 3 juli 2021 gelden in de Europese Unie nieuwe regels voor het gebruik van plastic wegwerp-producten, zoals drinkbekers, borden, bestek, rietjes en vochtige doekjes. We hebben het hier over Single Use Plastics, oftewel SUP.
 • CircularBag®-systeem is oplossing voor plasticafval in sierteeltsector 26/10/2020
  Broekhof introduceert eind oktober de CircularBag; een systeem waarmee efficiënt en goedkoop bloemenfolie verzameld wordt door sierteeltbedrijven. Broekhof biedt hiermee een circulair systeem dat een oplossing biedt voor het vele plasticafval dat in de sierteeltsector ontstaat. Van het ingezamelde plasticafval worden nieuwe artikelen geproduceerd, zoals de Recy®-bloemenhoes. Het CircularBag-systeem zorgt ervoor dat het plasticafval binnen de gesloten kringloop blijft.
 • Hoofdsponsor voetbalclub VVSB krijgt nieuwe naam 07/09/2020
  Vanaf het nieuwe voetbalseizoen pronkt de naam Paardekooper op de voetbaltenues, reclameborden en vlaggen van voetbalclub VVSB. Vele jaren was Broekhof de hoofdsponsor van de Noordwijkerhoutse voetbalclub. Met de overname van Broekhof door de Koninklijke Paardekooper Group eind 2018, gaat ook de sponsoring van VVSB nu veranderen in de naam van de nieuwe eigenaar.
 • Broekhof’s Journey to Sustainable Added Value 15/07/2020
  WRITTEN BY: THURSD. 
  Many packaging and decoration materials are made from plastic and paper and this is no different in the flower and plant industry. Broekhof is a total supplier of added value for flowers and plants. From five worldwide branches, they daily deliver products to customers for packaging, sleeving, wrapping, and – often seasonal fitting – decorations like wooden picks. They are in the midst of their sustainable transition, and there is no time to waste. Joost Huijsmans, Sales Manager at Broekhof, updates us on their journey to sustainable added value from wholesale to florists: “It’s all about Reduce, Re-use, Recycle, Resource, and Re-inform.”
 • Broekhof ontvangt erkenning als mantelzorgvriendelijk bedrijf 12/03/2019
  Tien werkgevers uit de Gemeente Noordwijk hebben maandagmiddag in Grand Hotel Huis ter Duin officiële erkenning gekregen voor hun mantelzorgvriendelijke beleid. Broekhof is daar één van en ontving het plakkaat ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ van de Noordwijkse wethouder Ter Hark.
 • Broekhof versterkt positie in kwekerssegment 03/12/2018
  Het Broekhof verkoopteam wordt uitgebreid met vijf zeer ervaren medewerkers. Per 1 december 2018 zijn de volgende mensen in dienst bij Broekhof: Carin Spaans, Rob Damen, Lex van Dijk, Johan Ottevanger en Erik van Winden.
 • Broekhof overgenomen door PACOMBI GROUP 16/11/2018
  PACOMBI GROUP maakt vandaag bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen b.v.. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.
 • Broekhof acquired by the PACOMBI GROUP 16/11/2018
  The PACOMBI GROUP has announced today that agreement regarding its acquisition of Broekhof Verpakkingen b.v. has been reached. The acquisition will now be formally put before the ACM (Authority for Consumers & Markets) for approval.
 • Broekhof behaalt certificering voor ISO 9001:2015 24/10/2018
  Deze zomer heeft Broekhof de certificering voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2015 behaald. De certificering toont aan dat Broekhof de bedrijfsprocessen goed georganiseerd heeft.
 • Stem op Broekhof als Best Business Webshop 2018! 17/10/2018
  Image titleOnze webshop is genomineerd voor Best Business Webshop of the year voor de Channel Awards 2018. Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Het zou natuurlijk nog gaver zijn als we winnen! Daar kunt u aan meehelpen door op ons te stemmen. De door het publiek uitgebrachte stemmen tellen voor 50 procent mee in de einduitslag, de andere 50 procent bepaalt de jury.
 • Broekhof voorziet klanten van informatie over recycling 10/10/2018
  Broekhof start volgende maand op de Trade Fair met het voorlichten van klanten over de mogelijkheden van recycling van bloemen- en plantenverpakkingen. Voor steeds meer bedrijven in de sierteeltsector is het van belang te weten of de verpakking van een boeket of plant recyclebaar is.
 • Broekhof doet mee aan project ‘Mantelzorg werkt!’ 13/07/2018
  Landelijk geldt dat maar liefst 1 op de 5 werknemers werk met mantelzorg combineert en dat dit aandeel groeit. Mantelzorgers zijn mensen die langdurig (onbetaald) zorgen voor een chronisch zieke partner, een gehandicapt kind of een hulpbehoevende naaste, vriend of buur. Mensen die mantelzorger zijn, kunnen vaak in de combinatie werk en mantelzorg ondersteuning en begrip gebruiken.
 • Broekhof genomineerd voor Best Business Webshop 06/07/2018
  Breaking news! Onze webshop voor bloemisten is genomineerd voor Best Business Webshop of the year voor de Channel Awards 2018! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. :)
 • Thuiswinkel Zakelijk beoordeelt webshop Broekhof 29/05/2018
  Image titleAfgelopen april heeft de belangenorganisatie Thuiswinkel.org de webshop van Broekhof beoordeeld. De belangenvereniging Thuiswinkel.org werkt eraan de e-commerce in Nederland gezond te houden en toetst webshops met een juridische toets, een financiële monitoring en een veiligheidsscan. De Broekhof webshop heeft dit certificeringstraject doorlopen én met succes.
 • Broekhof investeert in nieuwe drukmachine 02/01/2018
  Het nieuwe jaar begint goed! De vraag naar bedrukte hoezen stijgt. Daarom hebben we geïnvesteerd in een nieuwe drukmachine in onze fabriek in Vietnam. Zie hier de foto's van de nieuwe lijn.
 • Broekhof ontvangt FSC certificering 18/09/2017
  Image titleSinds juli 2017 voldoet Broekhof aan de voorwaarden voor het voeren van artikelen met FSC-certificering. FSC (Forestry Stewardship Council) garandeert dat een hout- of papierproduct afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Onderdeel van Broekhofs visie is de meest duurzame leverancier te zijn van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. De FSC-certificering past perfect bij die visie.
 • Nieuws Zomer Sale 27/06/2017
 • Nieuws Zomer Special 15/06/2017
 • Broekhof is nieuwe standhouder op Salon du Végétal 06/06/2017
  Broekhof zal van 20 t/m 22 juni als nieuwe standhouder deelnemen aan de Franse tuinbouwbeurs Salon du Végétal. De Salon du Végétal is een begrip in de Franse sierteeltsector en dé plek om alle Franse klanten en leveranciers te ontmoeten. Dit jaar zal de beurs voor het eerst plaatsvinden op een nieuwe locatie namelijk in Nantes.
 • Nieuws Diesel Special 15/05/2017
 • Nieuws Paasspecial 21/03/2017
 • Nieuws Top 10 + kortingsactie 16/02/2017
 • Broekhof opent vestiging in Miami 03/02/2017
  Broekhof goes America! Vanaf 1 januari heeft de leverancier van bloemen- en plantenverpakkingen een vestiging in de Verenigde Staten. In de stad Miami, de doorvoerhaven van bloemen naar de rest van de V.S., heeft Broekhof nu een kantoor en magazijn. Gevestigd tussen de boeketterieën, voorziet Broekhof de klanten snel en gemakkelijk van verpakkingen.
 • Broekhof neemt deel aan BSCI 11/01/2017
  Image titleBroekhof is vanaf 1 januari dit jaar BSCI participant. BSCI staat voor ‘Business Social Compliance Initiative’, een  initiatief om de arbeidsomstandigheden in de wereldwijde productieketen te verbeteren. Broekhof vindt het belangrijk dat de verpakkingen en decoratiematerialen worden gemaakt door mensen die eerlijk, waardig en met respect worden behandeld. Daarnaast is BSCI een initiatief waar de klanten van Broekhof om vragen.
 • Nieuws Valentijn Special 10/01/2017
 • Nieuws Kerst Special 15/11/2016
 • Vernieuwde Broekhof Showroom officieel geopend 01/11/2016
 • Mogelijkheden voor duurzame verpakkingen zijn oneindig 31/10/2016
  De behoefte bij de consument om duurzaam te consumeren neemt de laatste jaren steeds meer toe; er is veel vraag naar producten die groen, eerlijk en natuurlijk zijn. Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen op het gebied van arbeidsomstandigheden, neemt Broekhof nu ook de verantwoordelijkheid in het produceren van duurzame verpakkingen met de introductie van een nieuwe verpakkingslijn ‘Green Leaf’.
 • Nieuws herfst 20/10/2016
 • Broekhof opent vestiging in Colombia 30/09/2016
  Lokaal en snel: Broekhof heeft sinds half september een vestiging in Colombia. Vanuit de stad Rio Negro, in het hart van de Colombiaanse bloementeelt, voorziet Broekhof de Colombiaanse bloemenkwekers van met name bloemenhoezen en bijstekers. 
 • Broekhof in de Bloemenkrant 06/09/2016
Chargement en cours
Chargement en cours