Blue Leaf


Voor steeds meer bedrijven in de sierteeltsector is het van belang te weten of de verpakking van een Blue Leafboeket of plant recyclebaar is. Vooral de supermarktketens gaan de komende jaren het niet-recyclebare plastic uit de schappen weren. Om deze reden is Broekhof gestart met het informeren van klanten over de mogelijkheden van recycling van bloemen- en plantenverpakkingen.

Recycling, gerecycled en FSC
Het assortiment verpakkingen en decoratiematerialen van Broekhof biedt al langer duurzame keuzes met onder andere FSC papier. In de nieuwe catalogus van Broekhof met het assortiment van 2019 is hierover nog meer duidelijkheid gekomen: per artikel is met een symbool aangegeven of een artikel recyclebaar is. Ook is aangegeven of een artikel bestaat uit gerecycled materiaal of dat deze FSC gecertificeerd is.

Duurzaamheids-index Blue Leaf
Om u te helpen bij het maken van duurzame(re) keuzes, hebben wij de duurzaamheids-index samengesteld. Bekijk de duurzaamheids-index voor de betekenis per symbool en de beschikbare keuzes binnen het Blue Leaf assortiment.
Aan het laden
Aan het laden