CircularBag®

Alles draait om recycling 
In de bloemensector is er steeds meer aandacht voor de duurzaamheid van verpakkingen. Toch belanden plastic bloemenhoezen en krimpfolie nog vaak in de verbrandingsoven. Zonde, want dit materiaal is vele malen te recyclen. Met de CircularBag bieden wij bloemenverwerkers een efficiënte en betaalbare totaaloplossing om op een duurzame manier hun bloemenfolie te verzamelen.
Totaaloplossing voor plasticafval
U verzamelt in de CircularBag op elke werkplek eenvoudig uw bloemenhoezen en krimpfolie. Uw leverancier, groothandel of exporteur neemt de volle zakken (binnen Europa) mee terug naar Aalsmeer. Daar zorgt Kras Recycling voor recycling en maken we van uw afvalplastic nieuwe, duurzame bloemenhoezen (de semitransparante Recy®-hoes). De CircularBag is zelf ook gemaakt van 100% gerecycled plastic.
Voor bloemisten en groothandels
De CircularBag is dé oplossing voor elk bedrijf in de sierteeltbranche dat bloemen uitpakt, ompakt of verwerkt tot boeketten. Er zijn twee formaten: de ‘bloemistenzak’ van 200 liter en de ‘groothandelszak’ van 400 liter. Gebruik de handige houder om de zak open te houden en snel en gemakkelijk te vullen. De houder is uit te breiden met wieltjes.
Van bloemenhoes tot Recy®-hoes
Van uw ingeleverde plasticafval maken wij onze unieke Recy-hoes. Deze semitransparante bloemenhoes is gemaakt van 100% gerecycled plastic dat wordt verzameld op en via de Nederlandse bloemenveilingen. De Recy-hoezen worden vooral gebruikt voor het verpakken van monobossen en zijn ideaal om bloemen tijdens transport functioneel te beschermen.
Start ook met recyclen
Bestel de CircularBags, houder(s) en wieltjes bij Broekhof of bij uw bloemenleverancier en start met het verzamelen van uw gebruikte bloemenfolie. Zo vermindert u uw plasticafval, draagt u bij aan hergebruik en levert u een zichtbare, positieve bijdrage aan een beter klimaat.
De CircularBag maakt recycling gemakkelijk:
✔ Verzamel eenvoudig op elke werkplek bloemenfolie.
✔ Lever volle zakken gratis in bij uw leverancier, groothandel of exporteur.
✔ U vermijdt hiermee verpakkingsbelasting.
✔ Uw hoezen en folies worden gegarandeerd gerecycled.
✔ U draagt bij aan een gesloten kringloop binnen de sierteeltbranche.
✔ Meedoen straalt positief af op uw bedrijf.

Vraag uw accountmanager bij Broekhof naar de CircularBag en/of de houder of bestel ze direct in de webshop. Meer weten over de CircularBag? Lees dan de veelgestelde vragen op de website van Circular Plastics.
€ 18,00
prijs per 1
€ 65,92
prijs per 1
€ 49,20
prijs per 12
€ 51,98
prijs per 1
€ 4,33
prijs per 100
€ 5,06
prijs per 100
€ 6,77
prijs per 100
€ 55,68
prijs per 12
Wat mag er wel/niet in de CircularBag?
Informeer uw medewerkers over wat er wel/niet in de CircularBag mag. Download gratis de poster en hang deze op de werkplek(ken). Download hier:
Poster Nederlands
Poster Engels
Poster Pools
Poster Duits
Poster Frans

Aan het laden
Aan het laden