Geschiedenis

Broekhof toen

Image titleIn 1974 is Broekhof Verpakkingen BV opgericht door Piet Broekhof. Een liefhebber van planten en bloemen en een ondernemer pur sang. Het bedrijf is klein gestart maar door de jaren heen sterk gegroeid. Inmiddels is de leiding overgedragen aan zoon Arjan. 

De laatste jaren richt het bedrijf zich succesvol op uitbreiding naar het buitenland, het vernieuwen van producten en het verbreden en verdiepen van het assortiment. Het bedrijf groeit tot aan de dag van vandaag. Sinds eind 2018 is Broekhof onderdeel van de Koninklijke Paardekooper Group.
Broekhof nu

Vandaag de dag is Broekhof een totaalleverancier van toegevoegde waarde voor bloemen en planten. Image titleDagelijks brengen onze vrachtauto’s vanaf onze vier vestigingen producten naar klanten in Nederland en ver daar buiten. Besteld via de webshop of gewoon per telefoon of e-mail.

In de inkoop van verpakkingsmaterialen is het Verre Oosten niet meer weg te denken. Broekhof speelt hier op in met vestigingen in Hong Kong en Vietnam. Zo zijn wij, en onze klanten, verzekerd van een enorm aanbod tegen een gunstige prijs.

Met vestigingen in of vlak bij Nederlands grootste bloemenveilingen en export centra staan wij midden tussen onze klanten in. Wij weten wat er speelt en werken samen met onze klanten aan nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast blijven wij ook het brede assortiment bloemisterij artikelen leveren. Zoals we dat al jaren doen. Broekhof. Adding Value

Aan het laden
Aan het laden