Innovaties, trends en klantspecifieke verpakkingen


Innovaties en trendsInnovaties, trends en klantspecifieke verpakkingsoplossingen
Innovaties en trends zijn niet meer weg te denken in de verpakkingsmaterialen voor bloemen en planten. Daarom heeft Broekhof een team van ontwerpers in dienst die daar full time mee bezig is. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends, vormen en kleuren. Zij ontwerpen nieuwe bedrukkingen én compleet nieuwe verpakkingsvormen en decoratiematerialen. Zo worden elk jaar honderden nieuwe artikelen aan het assortiment van Broekhof toegevoegd.

Klantspecifieke verpakkingen
Het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingen en designs wordt steeds belangrijker. Gebrek aan onderscheidend aanbod leidt tot prijsvergelijk door de consument. Laat daarom uw unieke ontwerp maken waarmee u zich kunt onderscheiden als bedrijf.
In het ontwerpproces doen wij aan co-creatie: wij werken graag met u samen om tot een ontwerp te komen. Met onze gezamenlijke kennis komen we zo tot het beste resultaat dat goed aansluit bij uw doel en klantgroep.
Zodra een ontwerp naar wens is, wordt hiervan een monster gemaakt voor u. Pas na controle en uw goedkeuring zullen wij gaan produceren.  

Advies
Met welk artikel uit ons assortiment kunt u waarde toevoegen aan uw product? Of heeft u specifieke wensen voor een op maat verpakking? Wij staan u graag bij met het vinden van de beste verpakkingsoplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het laden
Aan het laden