Image titleInnovatie, trends & concepten

Innovatie is al jaren het sleutelwoord voor Broekhof. Innovaties en trends zijn niet meer weg te denken in de verpakkingsmaterialen voor bloemen en planten. Daarom heeft Broekhof een team van ontwerpers in dienst die daar full time mee bezig zijn.

Trends in de wereld
De wereld om ons heen verandert. Trends volgen elkaar snel op. Jaarlijks vertellen trendwatchers wat de trends zijn in de volgende jaren. Het ontwerpteam van Broekhof volgt dit op de voet en vertaalt dit naar nieuwe product- en verpakkingstrends. Zo maken we de toekomstige wereld blij met verrassende producten. Voor ons verkoopassortiment en speciaal voor klanten op maat.  

Concepten met een verhaal
Elk concept bij Broekhof heeft een verhaal. Een gedachte waarmee onze klant een productwaarde toevoegt. Een boeket en plant met een verhaal dus. Dat versterkt de verkoop of het helpt praktisch gezien met een effici├źnte verwerking. Het draait bij Broekhof niet alleen om een mooie vorm. Wij hebben ook oplossingen die verwerking van bloemen of planten eenvoudiger of sneller maken. Daarmee realiseren we groei en continu├»teit voor onze klanten.  Ook dat noemen wij innovatief.

Aan het laden
Aan het laden