Broekhof Fair Party & Royal Holland Trade Fair


Broekhof Fair Party!Image title
Speciaal voor relaties organiseert Broekhof voor de 8e keer de Fair Party! Zoals elk jaar zal de Fair Party zijn op de donderdagavond in de beursweek. In onze showroom in Aalsmeer bieden wij u heerlijke ‘streetfood’ gerechten, dranken, muziek en een exclusief live optreden van Anita Meyer!

Why Tell Me Why 
Met de internationale megahit ‘Why tell me why’, vele top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. En ook nu nog staat Anita te boek als één van de meest gewaardeerde en geboekte artiesten van Nederland! Haar grootste hit ‘Why tell me why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met veel succes ontvangen.

I.v.m. catering graag van tevoren aanmelden.

Meld u hier aan voor de Fair Party: aanmelden


8 NOV I Broekhof Fair Party
Van 17:00 tot 23:00 uur
Turfstekerstraat 37 I 1431 GD I AalsmeerImage titleRoyal FloraHolland Trade Fair  
Zoals elk jaar vindt u ons op de Royal FloraHolland Trade Fair, dit jaar van 7 t/m 9 november. In onze stand vindt u ons nieuwste assortiment verpakking- en decoratiematerialen. Daarnaast informeren wij u graag over de beschikbaarheid aan duurzame artikelen en de mogelijkheden voor het recyclen van onze verpakkingen.

Onze accountmanagers ontmoeten u graag in onze stand, nummer C7 & C8.
Toegang tot de beurs is gratis.

Meld u aan als bezoeker voor de Royal FloraHolland Trade Fair: aanmelden


Royal FloraHolland Trade Fair 2018
Stand C7 & C8
7 I 8 I 9 NOV
Aalsmeer


Aan het laden
Aan het laden