Over ons


Broekhof, Adding ValueBroekhof bloemenhoes Angle
Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Sinds eind 2018 is Broekhof onderdeel van de Koninklijke Paardekooper Group. Broekhof is uitgegroeid tot meer dan 150 medewerkers in Nederland, 240 medewerkers in het buitenland en heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Poeldijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. In Kenia en Colombia heeft Broekhof een partnerschap met lokale producenten. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardig kwaliteit zelf produceren en snel leveren.

Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderscheidende hoes, bijsteker of tasje, kan een boeket of plant voor een (nog) betere prijs verkocht worden. Dat is wat wij noemen ‘Adding Value’ oftewel ‘waarde toevoegen’.

Missie 
Broekhof creëert op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde in verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche.

Met de keuze uit maar liefst 4.000 verschillende artikelen, bezorging op de eerstvolgende werkdag in Nederland en geen geldend minimaal orderbedrag, biedt de Broekhof webshop een groot gemak bij het inkopen. Het assortiment is zeer breed en biedt werkelijk alles wat een bloemist nodig heeft: van (Olimex) ontbladermachines, steekschuim (o.a. Oasis), bloemen-emmers, potgrond tot aan glitters en allerlei decoratiematerialen en meer!
Het is helaas niet mogelijk om als particulier te bestellen op onze webshop, Broekhof levert alleen aan bedrijven.
Direct naar de webshop

Bent u op zoek naar inspiratie, verpakkingsideeën of wilt u samples uit ons assortiment uitzoeken om te testen? Kom daarvoor naar onze showroom in Aalsmeer! U bent vrij om zonder afspraak binnen te lopen om de 500 m² presentatie van ons assortiment verpakkings- en decoratiematerialen te bekijken.
Bekijk vestigingen

Klantspecifieke verpakkingen 
Broekhof ontwikkelt veel klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Er is zeer veel mogelijk aan bedrukkingen, ontwerpen, kleuren én compleet nieuwe verpakkingsvormen en decoratiematerialen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Duurzaam 
Als u als bloemist, kweker of ketenpartner zoekt naar milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, dan zit u goed met Green Leaf; de duurzame verpakkingslijn van Broekhof.
Lees meer over Green Leaf
Lees meer over FSC verpakkingen
Lees meer over de ECO-Flowerbag


Broekhof Verpakkingen B.V.
Maandagsewetering 40
2211 WV Noordwijkerhout
+31 (0) 252 343434
info@broekhof.nl
KvK: 28072199

Broekhof is lid van Thuiswinkel Zakelijk
Thuiswinkel Zakelijk
Broekhof is gecertificeerd voor ISO 9001: 2015. Bekijk het certificaat
Image title
Aan het laden
Aan het laden