FSC® (Forestry Stewardship Council)

Image title

Sinds juli 2017 voldoet Broekhof aan de voorwaarden voor het voeren van artikelen met FSC-certificering. Onderdeel van Broekhofs visie is de meest duurzame leverancier te zijn van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. De FSC-certificering past perfect bij die visie.

Verantwoord beheerd bos
FSC garandeert dat een hout- of papierproduct afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

Leverancier
De FSC-certificering verzekert dat Broekhof als leverancier kan aantonen dat alle bedrijfsprocessen voldoen aan de FSC Internationale Standaard en dat een artikel daadwerkelijk de FSC-goedkeuring draagt. Dit biedt Broekhof de mogelijkheid om FSC-gecertificeerde artikelen te gebruiken en te verkopen. 
 
Positieve uitstraling
FSC is een mooie manier om te werken aan de bescherming van bossen wereldwijd. Daarnaast is FSC een goed verhaal dat naadloos aansluit bij de groeiende belangstelling van de branche én de consument voor een groenere, milieuvriendelijkere lifestyle. Het gebruik van de duurzame verpakkingen straalt zo direct positief op je eigen onderneming af.


Bekijk het FSC certificaat van Broekhof.


Aan het laden
Aan het laden