Duurzaamheid


Broekhof werkt aan duurzaamheid. Daarom informeren wij u graag over de beschikbaarheid aan duurzame artikelen en de mogelijkheden voor het recyclen van onze verpakkingen.

Sustainability tree
Deze ‘Sustainability tree’ geeft in één oogopslag weer welke hoofdstromen we binnen ons assortiment onderscheiden: Green Leaf en Blue Leaf. Beide ‘vertakkingen’ bieden u een veelheid aan opties om duurzame(re) keuzes te maken. De artikelen die onder Green Leaf en Blue Leaf vallen hebben hun eigen specifieke kenmerken en gradatie van duurzaamheid zodat u goed kunt bepalen waarvoor u kiest. Laat u hierbij gerust adviseren door uw accountmanager bij Broekhof.

De verpakking als belangrijk communicatiemiddel
Voor een optimale duurzame cyclus is het belangrijk dat een verpakking na gebruik in de juiste afvalstroom terecht komt. De richtlijnen voor het scheiden van afval verschillen per land en soms ook per gemeente. U kunt uw eindklant, de consument, informeren over de wijze van afval scheiden door op uw verpakking of in uw communicatie logo’s te gebruiken die in het betreffende land gebruikelijk zijn.
Sustainability Tree
Aan het laden
Aan het laden