Veelgestelde vragen

Maak eerst een account aan. U kunt met het aangemaakte account direct bestellen in de webshop.
Via deze link komt u in onze webshop terecht. Wanneer u klant bij ons bent kunt u bij ons inloggen en online bestellingen plaatsen. Heeft u nog geen account? Dan kunt u die hier zelf aanmaken. U kunt met het aangemaakte account direct bestellen in de webshop.
Nee, helaas. Broekhof levert alleen aan bedrijven.
Uiteraard. U bent welkom op onze vestigingen in Aalsmeer, en Rijnsburg.
Ja, wanneer uw order in het winkelmandje geplaatst is, kunt u de order opslaan als favoriete boodschappenlijst. De volgende keer kunt u onder “mijn account” deze favoriete boodschappenlijst openen waardoor u niet een order weer hoeft in te vullen. U kunt meerdere boodschappenlijsten opslaan.
Bij Broekhof werken we eraan u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland en dat u niet tevreden bent. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@broekhof.nl of te bellen met +31 (0)252 34 34 34. Dit geldt zowel voor klachten over het fysieke product als over onze dienstverlening. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw klacht aan te melden voor bemiddeling via Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org ).

Onze klachtenprocedure:
- Laat binnen redelijke termijn nadat u het gebrek heeft geconstateerd weten dat u een klacht heeft.
- Een klacht kan via email (info@broekhof.nl) of per telefoon +31 (0)252 – 34 34 34) kenbaar gemaakt worden.
- Omschrijf uw klacht volledig en duidelijk.
- 14 dagen na ontvangst van uw klacht ontvangt u een reactie met een oplossing.
- Als het niet mogelijk is binnen 14 dagen een oplossing te geven ontvangt u binnen 14 na ontvangst van uw klacht een ontvangstbevestiging en een indicatie van de tijd waarbinnen u een oplossing mag verwachten.

Bij verzending binnen Nederland geldt dat alle bestellingen groter dan € 100 naar een Nederlands afleveradres gratis worden afgeleverd. Bij webshop orders  kleiner dan € 100 wordt € 10 in rekening gebracht. De verzendkosten het buitenland worden voor de meest voorkomende Europese landen berekend bij het afronden van de bestelling. Voor landen waarvoor wij geen verzendkosten in de webshop kunnen berekenen of voor orders zwaarder dan 70 kg zullen de verzendkosten in overleg met u worden vastgesteld, en achteraf aan u doorberekend worden.
De webshop kent drie mogelijke verzend- en aflevermethoden voor zowel binnenlandse als buitenlandse verzendadressen:

- verzending via onze vervoerder

- verzending via uw vervoerder

- afhalen bij onze vestigingen in Aalsmeer, Rijnsburg, Noordwijkerhout of Honselersdijk.
Ja, dit kan! Als u op een werkdag voor 10:00 bestelt dan kunt u de bestelling de eerstvolgende werkdag komen ophalen op een van onze vestigingen. Bij het plaatsen van de order kunt u aangeven wanneer en op welke vestiging u de bestelling wil komen ophalen.

Ja, dat kan. U kunt het afleveradres zelf bepalen bij het plaatsen van een bestelling.
Ja, wij leveren in principe in alle landen. Neem voor afleveren in het buitenland contact met ons op. 
Voor leveringen naar een afleveradres binnen Nederland doen wij onze uiterste best er voor te zorgen dat wanneer u op een werkdag voor 10.00 uur bestelt, u de bestelling de eerstvolgende werkdag op het opgegeven afleveradres ontvangt. 

Onze vervoerder doet in uitzonderlijke gevallen iets langer over de verwerking van een bestelling. Het streven blijft altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Indien u uw bestelling drie werkdagen na de aangegeven afleverdatum nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via de klantenservice, telefoon +31 (0) 252 34 34 34 of via info@broekhof.nl

Tijdens het bestelproces kunt u ook aangeven op welke dag u uw bestelling bezorgd wil hebben.

Onze vervoerder doet in uitzonderlijke gevallen iets langer over de verwerking van een bestelling. Het streven blijft altijd uw bestelling op de gewenste datum af te leveren. Indien u uw bestelling drie werkdagen na de aangegeven leverdatum nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via de klantenservice, telefoon +31 (0) 252 34 34 34 of via info@broekhof.nl
Nieuwe klanten bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan:
- Ideal
- PayPal
- Creditcard (Mastercard en Visa)
- Overschrijving per bank

Voor betalingen via PayPal en Creditcard brengen wij betaalkosten à € 5,- in rekening.

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW.

Bestaande klanten kunnen over het algemeen op rekening kopen onder de met hen afgesproken voorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ja zeker. De betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde verbinding met onze partner CM. Alle gegevens worden na het uitvoeren van de transactie direct verwijderd. 
Zodra u bent ingelogd kunt u, onder “mijn account” uw wachtwoord wijzigen.

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ op de login pagina. U krijgt vervolgens uw gegevens opnieuw via e-mail toegestuurd.

Ja, onder “mijn account” kunt u uw order historie bekijken. 
U kunt zich hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
De voorwaarden vindt u op onze website

Staat uw vraag hier niet bij?

Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 252 34 34 34. Of vul het contactformulier in.Aan het laden
Aan het laden