Green Leaf


Wanneer u als kweker, ketenpartner of bloemist zoekt naar milieuvriendelijke verpakkingen, dan Image titlebiedt Green Leaf u het best passende assortiment. Green Leaf is de duurzame verpakkingslijn van Broekhof. Deze verpakkingen sluiten naadloos aan bij de groeiende belangstelling vanuit de branche en de consument voor een groenere en milieuvriendelijkere lifestyle. Dit kan een bijdrage leveren aan een positief bedrijfsimago.

Hernieuwbaar en natuurlijk materiaal
Green Leaf verpakkingen worden gemaakt van hernieuwbare en natuurlijke materiaal zoals Olifantsgras, agrarisch restmateriaal (niet eetbare delen van planten) en biomassa. Alle grondstoffen komen uit de natuur en kunnen terugkeren in de natuur via de juiste manier van afval verwerken. Zo maken bloemen en planten het huis en de tuin mooier én helpt de verpakking om het milieu gezond te houden.

Green Leaf – uitgebreid!
Het duurzame merk Green Leaf is in 2016 geïntroduceerd als de duurzame verpakkingslijn van Broekhof met 100% industrieel composteerbare verpakkingen. De Green Leaf lijn is per seizoen 2018 – 2019 uitgebreid. Naast 100% industrieel composteerbare artikelen, zijn ook biologisch afbreekbare artikelen én thuis composteerbare artikelen hieraan toegevoegd.

Green Leaf oplossingen op maat
De diverse grondstoffen voor Green Leaf kunnen op verschillende manieren machinaal worden verwerkt en bieden daarom veel verpakkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan duurzame bloemen- en plantenhoezen en folievellen, maar ook aan potcovers, labels en etiketten. Het materiaal kan net zo worden bedrukt als traditioneel folie, inclusief full colour.

Duurzaamheids-index Green Leaf
Om u te helpen bij het maken van duurzame(re) keuzes, hebben wij de duurzaamheids-index samengesteld. Bekijk de duurzaamheids-index voor de betekenis per symbool en de beschikbare keuzes binnen het Green Leaf assortiment.
Aan het laden
Aan het laden