Broekhof opent vestiging in Colombia

vrijdag 30 september 2016
Lokaal en snel: Broekhof heeft sinds half september een vestiging in Colombia. Vanuit de stad Rio Negro, in het hart van de Colombiaanse bloementeelt, voorziet Broekhof de Colombiaanse bloemenkwekers van met name bloemenhoezen en bijstekers. 
<img width="300" class="fr-fin fr-dib" alt="Image title" src="/content/files/images/News/nieuwe_vestiging_Colombia_96dpi.jpg"><img width="300" class="fr-fin fr-dib" alt="Image title" src="/content/files/images/News/nieuwe_vestiging_Colombia_96dpi.jpg"><img width="300" class="fr-fin fr-dib" alt="Image title" src="/content/files/images/News/nieuwe_vestiging_Colombia_96dpi.jpg">Broekhof opent vestiging in Colombia | Broekhof
Om snel te kunnen leveren, is Broekhof het magazijn en kantoor in Rio Negro gestart, vlakbij grote lokale bloemenkwekers. Door de productie van bloemenhoezen in Colombia zelf, zijn de levertijden kort. Ook wordt er rechtstreeks geleverd vanuit Nederland, China en de eigen fabriek van Broekhof in Vietnam. Klantspecifieke leveringen kunnen ook worden gedaan; de designafdeling van Broekhof in Nederland maakt hiervoor de ontwerpen.

Boekettenmarkt V.S.
In Colombia zijn de kwekers veelal ook boekettenmakers. Op de kwekerijen worden de bloemen en met name gemengde boeketten verpakt en verzonden naar de V.S. De vestiging in Rio Negro is opgezet samen met lokale ervaren mensen uit de bloemen-verpakkingsbranche. Zij leiden nu de nieuwe vestiging die ligt op een uur afstand van de miljoenenstad Medellín. Om de Amerikaanse markt nog beter te kunnen bedienen, zal Broekhof begin 2017 ook een kantoor en magazijn in Miami gaan openen. 

Image title De medewerkers, Maria del Pinar Murillo Urrego en Gabriël Restrepo, zijn al ervaren in de Colombiaanse bloemensector.
Aan het laden
Aan het laden