Broekhof ontvangt FSC certificering

maandag 18 september 2017
Image titleSinds juli 2017 voldoet Broekhof aan de voorwaarden voor het voeren van artikelen met FSC-certificering. FSC (Forestry Stewardship Council) garandeert dat een hout- of papierproduct afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Onderdeel van Broekhofs visie is de meest duurzame leverancier te zijn van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. De FSC-certificering past perfect bij die visie.

De FSC-certificering verzekert dat Broekhof als leverancier kan aantonen dat alle bedrijfsprocessen voldoen aan de FSC Internationale Standaard en dat een artikel daadwerkelijk de FSC-goedkeuring draagt. Dit biedt Broekhof de mogelijkheid om FSC-gecertificeerde artikelen te gaan gebruiken en te verkopen. De aankomende maanden zullen klanten daar meer van gaan zien in het Broekhof assortiment.

Positieve uitstraling
FSC is een mooie manier om te werken aan de bescherming van bossen wereldwijd. Daarnaast is FSC een goed verhaal dat naadloos aansluit bij de groeiende belangstelling van de branche én de consument voor een groenere, milieuvriendelijkere lifestyle. Het gebruik van de duurzame verpakkingen straalt zo direct positief op je eigen onderneming af.‘’

Aan het laden
Aan het laden