Plant Puzzle®

Creatief met planten! 
De DIY-trend van dit moment: zelf een planten terrarium maken. Plant Puzzle® bevat alle basiselementen voor een prachtig mini-ecosysteem. Klanten hoeven alleen nog zelf de plantjes toe te voegen. Groene vingers zijn niet nodig. De bijgeleverde instructie legt in een paar simpele stappen uit hoe het werkt. En eenmaal gesloten heeft een terrarium nauwelijks omkijken: Er ontstaat een mini-ecosysteem dat zichzelf voorziet van vocht.


DIY planten terrarium
Plant Puzzle® bestaat uit een glazen pot, gemaakt van 100% gerecycled glas. De bijgeleverde basiselementen – grind, houtskool en aarde - garanderen een perfecte voedingsbodem voor planten. De pot wordt afgesloten met een kurk. Alles zit verpakt in een trendy showdoos. Alleen de plantjes ontbreken nog.
Trendy interieuritem
Plant Puzzle® past uitstekend bij de huidige trends. Steeds meer mensen kiezen voor een groen interieur, boordevol planten. Het planten terrarium is een must have in elk Urban Jungle Interieur. Daarnaast is Plant Puzzle® gewoon hartstikke leerzaam en leuk om te doen. Lekker creatief bezig zijn met groen werkt super ontspannend. In deze drukke tijd kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken.
Levering en mogelijkheden
Plant Puzzle® is te bestellen bij uw Broekhof Account Manager. Ook kan de showdoos en instructie volledig op maat gemaakt worden (minimale afname daarbij is 2.500 stuks). Naast de keuze uit een eigen bedrukking hebt u ook keuze uit verschillende glazen potten. De doos wordt hier uiteraard op aangepast. Onze ervaren verpakkingsdesigners werken graag met u samen voor een onderscheidend ontwerp.
Voor online bestellingen is een speciale verzendverpakking apart in ontwikkeling. Deze biedt ook ruimte voor de plantjes, zodat u klanten een totaalpakket kunt sturen.
Voordelen voor uw klant:
Alle stukjes vallen met Plant Puzzle® op de juiste plaats:
✔ Creatief
✔ Trendy
✔ Leerzaam
✔ Onderhoudsarm
✔ Duurzaam

Vraag uw Broekhof Accountmanager naar de mogelijkheden van Plant Puzzle®.
€ 69,12
prijs per 288
€ 3,84
prijs per 24
€ 4,80
prijs per 24
€ 6,00
prijs per 24
€ 54,72
prijs per 288
€ 6,00
prijs per 24
€ 4,80
prijs per 24
Aan het laden
Aan het laden