Image title

Broekhof Tourspel 2017


Doe mee met het Broekhof Tourspel en maak kans op mooie prijzen!


Traditiegetrouw vindt ook dit jaar het Broekhof Tourspel plaats, waarbij u uw ‘eigen’ team van 20 renners samenstelt die deelnemen aan de Tour de France 2017. Met uw samenstelling geeft u een prognose van de einduitslag, waarbij de winnaar het grootste aandeel prijzengeld wint. 

Hoe werkt het?

  • Stel uw ‘eigen’ team samen van 20 renners.  
  • Uw renners verdienen elke dag punten voor u wanneer zij tot de top 10 van de etappe behoren. 
  • Verdien extra punten wanneer uw renners een klassementstrui dragen (gele, groene of bolletjestrui). 
  • Verdien aan het eind van de Tour extra punten wanneer uw renners bij de eerste tien van het eindklassement voorkomen. 
  • Win zoveel mogelijk punten en dus het grootste aandeel van het prijzengeld! De totale inleg van het Tourspel wordt verdeeld over 15 winnaars. 
Meer informatie over de puntentelling en de verdeling van het prijzengeld vindt u terug in het Spelreglement, klik hier voor het Spelreglement

Image title

Maak kans op het Broekhof BBQ-pakket! 

Naast prijzengeld maakt u dit jaar ook kans op een Barbecuepakket bestaande uit een gepersonaliseerd BBQ-schort, een cadeaukaart van de Keurslager à € 50,- en een BBQ-tang. Het team met de meest originele ploegnaam wint dit felbegeerde BBQ-pakket!


Aanmelden (de inschrijving is inmiddels gesloten)

Aanmelden voor het Broekhof Tourspel kan persoonlijk of als bedrijf. Ga naar de aanmeldingspagina, verzin een originele ploegnaam en stel uw team van renners samen. Het inschrijfformulier vindt u op de aanmeldpagina en moet uiterlijk 30 juni 2017 ingediend zijn. De inzet is 7 euro per ploeg en dient uiterlijk 2 juli 2017 overgemaakt te zijn op het in het reglement vermelde rekeningnummer. Om de keuze van de 20 renners te vergemakkelijken is er een lijst van de deelnemende renners bij de aanmelding toegevoegd.

Veel wielergenot en dat de beste gokker moge winnen!!

Ga naar de aanmeldpagina (de inschrijving is inmiddels gesloten) 

Bekijk de tussenstand hier

Aan het laden
Aan het laden