Broekhof Tourspel 2018

Image title

Doe mee met het Broekhof Tourspel en maak kans op mooie prijzen!


Traditiegetrouw vindt ook dit jaar het Broekhof Tourspel plaats, waarbij u uw ‘eigen’ team van 20 renners samenstelt die deelnemen aan de Tour de France 2018. Met uw samenstelling geeft u een prognose van de einduitslag, waarbij de winnaar het grootste aandeel prijzengeld wint. 

Hoe werkt het?

  • Stel uw ‘eigen’ team samen van 20 renners.  
  • Uw renners verdienen elke dag punten voor u wanneer zij tot de top 10 van de etappe behoren. 
  • Verdien extra punten wanneer uw renners een klassementstrui dragen (gele, groene of bolletjestrui). 
  • Verdien aan het eind van de Tour extra punten wanneer uw renners bij de eerste tien van het eindklassement voorkomen. 
  • Win zoveel mogelijk punten en dus het grootste aandeel van het prijzengeld! De totale inleg van het Tourspel wordt verdeeld over 15 winnaars. 
Meer informatie over de puntentelling en de verdeling van het prijzengeld vindt u terug in het Spelreglement, klik hier voor het Spelreglement


Maak kans op het Racefiets gadgets-pakket! 

Naast prijzengeld maakt u dit jaar oImage titleok kans op een Racefiets gadgets-pakket bestaande uit een SIGMA fietscomputer: een innovatieve, functionele en kwalitatief hoogwaardige fietscomputer voor de ambitieuze amateurwielrenner. Én een functionele zadeltas van het merk Vaude: deze zadeltas van bluesign® gecertificeerd materiaal wordt middels Twist-adapter bevestigd en kan indien nodig in volume worden uitgebreid. Het team met de meest originele ploegnaam wint dit felbegeerde Racefiets gadgets-pakket!
Aanmelden

Aanmelden voor het Broekhof Tourspel kan persoonlijk of als bedrijf. Ga naar de aanmeldingspagina, verzin een originele ploegnaam en stel uw team van renners samen. Het inschrijfformulier vindt u op de aanmeldpagina en moet uiterlijk 6 juli 2018 ingediend zijn. De inzet is 7 euro per ploeg en dient uiterlijk 7 juli 2018 overgemaakt te zijn op het in het reglement vermelde rekeningnummer. Om de keuze van de 20 renners te vergemakkelijken is er een lijst van de deelnemende renners bij de aanmelding toegevoegd.

Veel wielergenot gewenst en dat de beste gokker moge winnen!!

Ga naar de aanmeldpagina 


Aan het laden
Aan het laden